Vi er i gang

Soldater i Afghanistan

Prosjekt Jærv er ikke fullfinansiert ennå, men har likevel bestemt oss for å starte opp produksjonen slik at vi forhåpentligvis kan starte kampanjen så fort som mulig. Det betyr at Camerat AS, produksjonsselskapet bak filmen, er i gang med planlegging av innspilling. Manus fer ferdigskrevet og innspillingene vil trolig foregå i september og oktober.

Ellers har NVIO har skrevet om prosjektet vårt, og dere kan lese hele saken her: https://www.nvio.no/informasjon/nyheter/vis/?T=H%C3%B8rt%20om%20P%C3%A5nniv%C3%A5gn%3F&ID=28102&af=1

Takk til Sparebank 1 SMN, Vågen Energirådgivning, Rødt Steinkjer, PKOM AS og Smart Media som har gått inn med midler i prosjektet. Vi sender også en takk til Norske Skog Skogn som vi leier lokale av gratis. I tillegg er vi i dialog med flere større aktører som har meldt at de kan være interesserte i å støtte prosjektet. Vi håper å få landet dette ganske snart. Kjenner dere en bedrift eller organisasjon som kanskje vil bidra, gjerne tips oss på [email protected]